OSZD MEG MÁSOKKAL!

NAP KÉPEKBEN

ADOMÁNYOZÁS A NEHÉZ SORSÚ TELEPÜLÉS RÉSZÉRE

ENDREFALVA, 2023.06.25

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a Rend-SzerVáltó csoport elkötelezett tagjai sikeresen átadták adományukat Endrefalva nehézsorsú magyar település részére. Ez az esemény azoknak emel jelképet, akik önzetlenül fektették be idejüket és energiájukat ahhoz, hogy ezt a nehéz feladatot végrehajtsák.

 

Az adományátadás alkalmával a Rend-SzerVáltó csoport számos segélycsomagot juttatott el a város vezetői számára, akik ismerve a helyi nehéz sorsú családokat és az adományokat szétosztják közöttük.  Ezek a csomagok ruházatot, gyermekjátékot és háztartási gépeket, eszközöket is tartalmaznak. Az adományozóknak külön köszönet azért, mert az általuk összekészített csomagok minőségében nincs kifogásolható tétel!

Nagyon kellemes érzés volt azt megélni, hogy a Rend-SzerVáltó közösség felmérte a helyzet súlyosságát és eljuttatták nagylelkű adományaikat a kijelölt gyűjtőpontokra!

Az adományok átadása nemcsak a segélycsomagokkal való gazdagítást jelenti, hanem egyben üzenet a reményről és a közösségi összefogás erejének fontosságáról. A Rend-SzerVáltó csoport tagjai elkötelezettek abban, hogy segítsenek azoknak, akik rászorulnak illetve támogatást nyújtsanak nekik a nehéz időkben. Most, hogy a recesszió folyamatosan emészti a családok megmaradt erejét, úgy gondoljuk, hogy minden apró segítség hatalmas erőt képvisel.

 

Az adományok átadásakor jelen voltak a Rend-SzerVáltó csoport önkéntesei, akik összefogtak, hogy biztosítsák a gördülékeny folyamatot. Ők azok az emberek, akik időt és energiát nem sajnáltak arra, hogy előkészítsék az adományokat, összeállítsák a segélycsomagokat, és személyesen eljuttassák azokat a település megbeszélt találkozó helyére.

 

Az adományozók és a Rend-SzerVáltó csoport tagjai a nehéz sorsú magyar település közösségének valódi hősei lettek. Az Ő önzetlen segítségük és elkötelezettségük nélkül nem lett volna lehetőség a segélynyújtásra, és sok családnak nem jutott volna olyan értékes támogatás, amire szükségük van.

 

Az adományok átadása alkalmából szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik segítő kezet nyújtottak a Rend-SzerVáltó csoportnak. Köszönetünket fejezzük ki azoknak az embereknek, akik adományaikkal hozzájárultak ehhez az összefogáshoz. Az adományok hitet és reményt is hoztak számukra.

 

A nehézsorsú településen élő emberekhez érkező segítség minden bizonnyal örömöt és ebben a helyzetben némi megnyugvást is teremt a családok életében. Az adományozók és az önkéntesek által közvetített szeretet és emberség megmutatta, hogy senki sem marad egyedül a nehéz időkben. Ez a kezdeményezés arra ösztönzi a közösségünket, hogy jobban összetartsanak és támogassák egymást a jövőben is.

 

Fontos megemlíteni, hogy a településen élő emberek nyitottan fogadták az adományokat, és nagyra értékelték azt a segítséget, amit a külső forrásból érkező emberek nyújtottak számukra. Az adományok átadása tehát együttműködési erőfeszítés eredménye volt, amelyben mind a Rend-SzerVáltó csoport tagjai, mind az adományozók közös munkája a mai napon megérett arra, hogy az önzetlen segítségüket elismerés és köszönet kísérje. Ez az esemény nemcsak a nehézsorsú településen élőknek nyújtott konkrét segítséget, hanem azt az üzenetet is hozta, hogy az összefogás és a közösségi támogatás hatalmas erővel bír, és megoldásokat teremthet még a legnehezebb helyzetekben is.

Szervezői megjegyzés: Megnyugtató volt látni, hogy a falu első embere és az általa mozgósított hivatali dolgozók a vasárnapi hőség ellenére is mosolyogva, vidáman álltak csatasorba. Bizony nem egy településen férne el ilyen vezetői hozzáállás!

A NAP HŐSEI KÉPEKBEN