OSZD MEG MÁSOKKAL!

Szociális – Gyermek közétkeztetés

 

Szorosan kapcsolódik ugyan a gyermekvédelem témájához viszont a fontossága miatt kiemelt figyelmet igényel!

2023-ban mai Magyarország területén 100 ezeres nagyságrendű azoknak a gyermekeknek a száma, akik az elfogadható életszínvonal alatt élik mindennapi szerény életüket!

A sok hiányosság egyik kiemelkedően fontos eleme az ÉLELMISZER!

  • Minőségi,
  • Mennyiségi
  • Összetétel (hús, zöldség, gyümölcs)

Fájdalmas szembesülni azzal, hogy az aktuális kormányok a nagyzoló rendezvényekre képesek akár milliárdokat is elkölteni, miközben a magyar gyermekek egy része megszenvedi a nélkülözés következményeit!

Nagy segítséget jelentene a rászoruló gyermekeknek, ha részükre napi 3 étkezés biztosítható lenne! Fent említett alapvető kritériumoknak megfelelően!

Azt is tudjuk, hogy elsősorban a szülő kötelessége és feladata a gyermek minőségi ellátása, de figyelembe véve a demográfiai adatokat Magyarország nem engedheti meg magának azt, hogy a hiányos ellátás miatt tovább csökkenjen a gyermekvállalás és a születendő gyermekek száma.

Mi úgy gondoljuk, hogy egy átfogó és országos viszonylatban is alkalmazható Gyermek Gondozói program kiépítésére és üzemeltetésére lenne nagy szükség! Lenti szavazódobozban tudsz erről a gondolatról szavazni!

Itt kiemelnénk annak fontosságát, hogy a programot a családi közegben a család egységében kell alkalmazni! Olyan konyhák kialakításával, ahonnan a gyermek minden probléma nélkül hozzá tudna jutni az ellátáshoz!

TE TÁMOGATNÁL EGY ILYEN PROGRAM KIÉPÍTÉSÉT?

EGYETÉRTESZ A FENT ÍRT PROGRAMJAVASLATTAL?