OSZD MEG MÁSOKKAL!

RENDSZERVÁLTÓ NEMZETGYŰLÉS

JÚNIUS 2-, 3-, 4-,

KEZDÉSIG HÁTRALÉVŐ IDŐ

2023/06/03 12:00:00

FÉNYESEBB A LÁNCNÁL A KARD,

JOBBAN ÉKESÍTI A KART,

ÉS MI MÉGIS LÁNCOT HORDUNK!

                                          (PETŐFI SÁNDOR NEMZETI DAL részlet)

NEMZETI EGYSÉG JEGYÉBEN

A Rend-SzerVáltók civil csoport a Nemzeti egység megteremtése érdekében csatlakozik a rendezvényhez. Az eseményt nem a Rend-SzerVáltók illetve Bertalan Attila szervezi, azonban kötelességünknek érezzük, hogy minden olyan rendezvényen, eseményen képviseltessük magunkat, mely a nemzet egésze, MINDEN MAGYAR EMBER érdekének jogos érvényesítése és az illegitim, kizsákmányoló politikai rendszer felszámolása céljából kerül megrendezésre.

CSATLAKOZZ TE IS!

RENDSZERVÁLTÁS ESZKÖZÉVEL MEGOLDHATÓ

ÉLHETŐ ÉLETET MAGYARORSZÁG

A JELEN MOST

A szakrendelőkben végeláthatatlan gyógyulásra, segítségre várók sokasága bizonyítja az egészségügy kormányzati csōdjét. Egy demokratikus és jól működő országban az állampolgárok élete, egészsége elsődleges kellene, hogy legyen. A tényleges és valós rendszerváltással közösen létrehozhatjuk az embercentrikus ellátó rendszert.

Legyen szó gyermek, felnőt vagy idősek ellátásáról!

 

Az élet számtalan területén problémákat tapasztalhatsz a hibásan, önkényesen, diktatórikusan működtetett rendszernek köszönhetően, ezt te is és MINDEN MAGYAR POLGÁR a saját bőrén érezheti. Van aki ezt megérti és elkezdett hinni abban, hogy jelenlegi rendszert és politikusait le kell váltani! Vannak azok, akik továbbra is csukott szemmel járnak, tagadják a problémák létezését, elmélyülését és készségesen szolgálják a kizsákmányoló rezsimet!

ITT AZ IDŐ ÉBREDJ!

KAPCSOLAT

KÉRDÉSED VAN?

    ITT TUDSZ JELENTKEZNI SEGÍTŐNEK

    RENDEZVÉNY HELYSZÍNE

    VÁZSONYI VILMOS stny. KAPUTORONY

    VAJDAHUNYAD VÁRA

    ESEMÉNYHEZ CSATLAKOZOTT CSOPORTOK