OSZD MEG MÁSOKKAL!
FACEBOOK ÉLŐT TARTJA
BERTALAN ATTILA
TÉMÁJA: RENDSZERVÁLTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

ELŐSZÓ

Nemzetünk hosszú időt töltött politikai elnyomás alatt. Kitörés és a szabadság lehetőségét megragadva 1990-ben rendszerváltásban látta „láttatták velünk” azt a megoldást, aminek segítségével Magyarországon is beköszönthet az ígéretes új kor!

  • RUSZKIK HAZA!
  • ELSZÁMOLTATÁS!
  • KORDONOK LÁTVÁNYOS BONTÁSA!
  • NÉPNEK JOGA VAN ELKERGETNI A KORMÁNYT!

 

ÍGÉRETEKBŐL ÉS MÉG LÁTVÁNYOSABB TETTEKBŐL NEM VOLT HIÁNY!

A métely szavakba rejtőzve mérgezte a nemzet lelkét. A szabadság vágya szívünkre, lelkünkre és minden érzékszervünkre rátelepedve rejtette el előlünk a mindennapok valóságát. Propaganda csak dübörgött tovább!

SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!

Közben a valóság és a bankvilág belemélyesztette karmát a devizahiteltől szenvedők testébe. 2001-ben bevezetett devizahitelek kormányzati támogatással kiszolgálták a kapzsi bankok, bankárok akaratát! Politikusok cserben hagyták a szenvedő családok 10 ezreit!

VALAHOL VALAKIBE MINDIG BELE KELL RUGNI!

Néhány év kellett ahhoz, hogy a kormány döntése után a helyzet elmélyüljön és tönkrement életek maradjanak az út szélén remény és segítség nélkül!

PARLAMENTBEN ÉVRŐL ÉVRE HÍZTAK A POLITIKUSOK FOLYTON ÜRES ZSEBEI!

Nem csak a lakosság szenvedte meg és a mai napig szenvedi el a kormányzatok hibás döntéseit, hanem az ország is! Rendszerváltás előtti időkben a politikusok egy irányzatban tömörültek MSZMP, KISZ! A több párt rendszer bevezetése csupán átrajzolta a politikai érdekszférákat, de érdemben nem változtatta meg a politikusok palettáját!   MSZP, KISZ, SZDSZ, MDF, FIDESZ, Dk és még sokan mások mind egy tőről bontották ki mételyező szirmaikat.

ELSZÁMOLTATÁS nem egy vágy! Hanem kötelessége ennek a nemzetnek, ennek az országnak azokkal szemben, akik megszenvedték az elmúlt 33 év ámításait!

Nem lehet rendszert váltani és elszámoltatni azokkal, akik az évtizedek kéz kezet mos politikáját alkalmazták a magyar emberek kárára!

ELÉRKEZETT AZ IDŐ A TÉNYLEGES ÉS VALÓS RENDSZERVÁLTÁSHOZ!

Nézd meg a RENDSZERVÁLTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE élő videót Bertalan Attilával 03.23-án Facebook oldalán! Ha lemaradnál róla, akkor ezen az oldalon is közzé fogjuk tenni!

VÁRUNK MINDENKIT!

BEVEZETŐ VIDEÓ

BERTALAN ATTILA 2023-03-23