OSZD MEG MÁSOKKAL!

Nyilatkozat és egyéb rendelkezések!

 

Biztosan sokszor tapasztaltátok azt, hogy az Internet világában a Rend-SzerVáltók számos területen jelen vannak! Ebből adódik, hogy a politikai élet a hosszú küzdelmes éveket követően előszeretettel használja Önmagától értetődően a rendszerváltás és a rendszerváltók kifejezéseket!

A jelen írásban arról kívánunk nyilatkozni, hogy a Rend-SzerVáltók csoportja elhatárolódik minden olyan megjelenéstől, legyen szó média felületről, Facebook bejegyzésről vagy egyéb írás esetében, ahol a „Rendszerváltók” kifejezés szerepel! A Rend-SzerVáltók nem adtak ki senki számára olyan jogosultságokat, amelyekben a csoport nevében eljárhassanak és ezt a későbbiekben is fenn kívánjuk tartani! Ettől függetlenül a megjelenő kifejezés „Rendszerváltók” nem feltétlenül a Mi forrásanyagainkhoz kapcsolható! Amennyiben ilyet tapasztaltok, akkor kérünk benneteket, hogy a csoport vagy Facebook oldalunk egyikén üzenet formájában értesítést küldjetek!

   További vezetői rendelkezést kívánunk megfogalmazni a rendezvényeinkkel kapcsolatban.

Első és legfontosabb, hogy a Rend-SzerVáltók nevében a nyilvános megjelenések szervezésének elindítása egyedüli hatáskörben csak a Rend-SzerVáltók csoport vezetőjének kezdeményezésére történhet! Ettől eltérni szigorúan TILOS!

A rendelkezések és kezdeményezések jogkörének bírtokosa a Rend-SzerVáltók csoport vezetője Bertalan Attila!

Indoklás: Egyre több és több helyen jelenik meg a rendszerváltás vélt vagy valós igénye! Mi Rend-SzerVáltók elébe kívánunk menni minden olyan bonyodalomnak, amely során vissza lehessen élni a rendszerváltás tiszta eszmeiségével. Felhasználva vagy kihasználva az emberek jóhiszeműségét a Rend-SzerVáltók csoport mögé bújva anyagi és vagy erkölcsi haszonszerzés céljából cselekedjenek!

OLDALAINK:

KÖZÖSSÉGI OLDALAINK

NEM JÁRULUNK HOZZÁ, hogy a Rend-SzerVáltók lógóit (lásd a lenti képeket) más csoportok felhasználják! A logók használatát csak és kizárólag a Rend-SzerVáltók közösségének tagjai használhatják promóciós anyagok készítéséhez, amivel a közösség fellendülését vagy munkáját segítik elő! Egyéb felhasználásért keresse a csoport vezetőjét Bertalan Attilát!

A rendezvények részvételén kívül a Rend-SzerVáltók csoporthoz köthető logók, szlogenek és egyéb a csoportra utaló kifejezés csak olyan helyzetekben használhatóak, amely során a csoport megítélését, hírnevét a tevékenység negatívan nem érínti. Ezért kérünk minden csoporttagot és szimpatizánst, hogy a magánéleti rendezvényeik során a fentiek figyelembevételével járjanak el.

 

Kérünk benneteket, hogy a fentebb említett szempontokat megértéssel kezeljétek és tartsátok be. A jelen írás módosításának, bővítésének jogát fenntartjuk!

FEHÉR ALAP LOGÓ

FEHÉR OLDALSZÖVEGES LOGÓ

FEKETE 3D LOGÓ