OSZD MEG MÁSOKKAL!

💖⚽️ Egy kis odafigyelés és némi támogatás hatalmas dolgokat hozhatnak létre! ⚽️💖

💖⚽️ NE HAGYJUK VESZNI A TEHETSÉGET! ⚽️💖

 

💖 Szeretnénk megosztani veletek egy megható történetet, amely remélhetőleg megérinti a szíveteket, és arra inspirál, hogy együtt tegyük szebbé a világot. A jó dolgok akkor születnek, amikor jó emberek találkoznak. Pontosan így született meg egy elképesztő ötlet Bertalan Attila  és Turcsik Gergő  találkozásából, ami ma már különleges lehetőséggé vált.

⚽️ Egy aprócska magyar futsal csapat, tele energiával és elhivatottsággal, mindent legyőzött, ami az útjába került. Egyesült erővel legyőzték a hazai csapatokat, majd régiós ellenfeleiket is meggyőzték a tehetségükről. Az igazi meglepetés azonban a nemzetközi porondon értékeket uraló győzelmek voltak. Mindannyian büszkék lehetünk rájuk, hiszen olyan eredményeket értek el, amelyekkel kevesen dicsekedhetnek a korosztályukban.

⚽️ Azonban ez az út nem csak könnyűségekről szólt. A családok hatalmas erőfeszítéseket tettek, hogy támogassák a fiatal tehetségeket. Évente többször is külföldi versenyekre utaznak, ami hatalmas anyagi terhet ró rájuk. De a csapat, a család és a tehetség nem hagyható veszendőbe! Ezért fordulunk hozzátok, kedves barátok.

Van egy különleges lehetőségünk, hogy összefogva segítsünk.

Képzeljétek el, ahogy ezek a tehetséges fiatalok a mezükön viselik a magyar trikolórt, a szívük felett büszkén a magyar címert, és a Rendszerváltók logójával a mellükön menetelnek győzelmeik felé. Ez nem csak egy jól sikerült külsőség lenne, hanem együttműködésünk szimbóluma is. Hiszen közösen hozhatunk létre csodát!

De ennek a történetnek van egy további szép oldala.

💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖⚽️💖

Gergő, a csapat egyik tagja, minden évben saját költségén lát vendégül ezer rászorulót karácsonykor. Ez az önzetlen cselekedet méltán ragadja meg a szívünket, és most lehetőségünk van csatlakozni hozzá. Az idei évben a Rendszerváltók közösségével együttműködve még több rászoruló számára tehetünk szebbé egy nehéz időszakot.

Ha szeretnéd, hogy közösen tehessünk jót és segítsünk, akkor csatlakozz hozzánk! Az adományokat a „Roma sportolókért és a Hátrányos helyzetű Gyermekekért Alapítvány” számlaszámán várjuk, mely: 11742568-21447154.

Köszönjük szépen mindenkinek, aki támogatja és segíti ezt a nemes ügyet. Együtt hozhatunk létre csodálatos változásokat és örömteli pillanatokat!

Nézd meg ezt a videót, hogy lásd a tehetség ott van bennük!
A FUTSAL HŐSEI