OSZD MEG MÁSOKKAL!

Az ALKOTMÁNY után…

 

Számtalanszor érte támadás a Magyar Köztársaság Alkotmányát! Magukat magyar politikusnak hazudó személyek választás után visszaélve a polgárok bizalmával, olyan gyalázatos tettekre vetemedtek, amelyek a magyar emberek alapvető jogait támadták meg!

Tetten érhető ez a korábbi kormányzások alatti – Gyurcsány és a mihaszna csapatának – cselekedetekben ép úgy, ahogy az Őket leváltó Orbán által vezetett politikai erőknél is. Elő- és háttérben végrehajtott múltbéli döntések elvezettek ahhoz a jövőhöz, amit a jelenben és most élünk meg!

Az 1989-es ideiglenes Alkotmány tudatos vagy véletlenszerű hibázásnak köszönhetően felruházta 1000 év után a magyar állam polgárait hatalommal!

Jelmondat jellegzetes súlyként „MINDEN HATALOM A NÉPÉ” lehetett volna alapja a 21. század magyar társadalmának és sziklaszilárd pillére, de a társadalmunk nem tanulta meg és így nem állt készen arra, hogy egységben egy akarattal ezt a hatalmat saját javára fordítsa!

Az Alkotmány készítői egyetlen dolgot felejtettek el csupán! A 40 évig tartó kommunista rezsim alatt beszűkített társadalmi össz-tudatot oktatáson keresztül felszabadítsák! Ha valós rendszerváltás lett volna, akkor most „Ezek ugyanazok” nem lennének a parlament falai közt! Mert ugye, hogy ugyanazok!

A RABBÁ VÁLT TUDAT ÉS AKARAT NEM KÉPES KIÁLLNI MAGÁÉRT!

A kommunista szemlélet ifjú úttörői tovább vitték rendszerváltást követően is a párt hagyományait. Több éves politizálás evolúciós lépésekre kényszerítette az immár narancsbőrbe bújt új urakat! Arra hajoltak nézeteikkel, amerről több és több támogatást szerezhettek! Kommunistából átfajzással, ha úgy tetszik, akkor elfajzással létrejött a ma is ismert ORBÁNI DIKTATÚRA!

Ebben a diktatórikus rendszerben minden el van döntve jó előre és te legjobb polgára akkor lehetsz ennek az elfajzott Orbánciának, ha lehajtott fejjel, zárt fülekkel, elnémított ajkakkal tudatlanul szívod be az akkumulátorgyárak füstjét, élvezettel szomjad oltod a mérgekkel telített szürkevizel és tapsikolsz annak, amikor újabb és újabb hegyeket, erdőket tarolnak le bányászathoz, termőföldeket tesznek kopár sivataggá!

Orbáni koncepció iránya az akkumulátorgyárak építésével karöltve!

Te majd annak fogsz örülni, amikor a kiéheztetett, kiszárított csontjaid épp úgy porosadnak majd, mint az elektromos autók elhagyatottan temetőjükben!

VÍZ, FÖLD, LEVEGŐ és ÉLELEM NÉLKÜL, hogy fogsz élni? De legalább lesz egy elektromos autód!

 

Küld el nekünk a véleményed!

NEKED MI A FONTOS?

Az életet hordozó termőföld, víz, levegő és élelem VAGY az elektromos autó, ami téged hordoz?

Te döntésed a te életed!